Koronavírus-járvány

Látogatási tilalom van a Semmelweis Egyetem öt klinikáján

A súlyos és kritikus állapotú, hosszú ideje az intézményben fekvő beteg esetében a klinika igazgatója adhat engedélyt.

2021.10.21 08:55MTI

Látogatási tilalmat vezet be csütörtöktől öt klinikáján a Semmelweis Egyetem a koronavírus-járvány és a szezonális fertőzések elkerülése érdekében - tájékoztatta az intézmény csütörtökön az MTI-t.

Tilos a betegeket felkeresni az egyetem városmajori szív-és érgyógyászati, a pulmonológiai, a belgyógyászati és hematológiai, a belgyógyászati és onkológiai, valamint az aneszteziológiai és intenzív terápiás klinikáján - közölték.

A súlyos és kritikus állapotú, hosszú ideje az intézményben fekvő beteg esetében a klinika igazgatója adhat engedélyt a látogatásra, alkalmanként egy-egy hozzátartozónak, megfelelő védőfelszerelésben - írták a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.