Közlekedés

A kelenföldi vasútállomáson és környékén tartott köztisztasági akciót a BKK

A "Tiszta és biztonságos Budapestért" kampány keretében.

2021.10.19 12:29MTI

A XI. kerületi Etele tér, valamint a kelenföldi metró- és vasútállomás környékén tartott köztisztasági akciót a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) - tájékoztatta a vállalat kedden az MTI-t.

A hétfő éjszaka és kedd reggel tartott akcióban a főváros tulajdonában lévő közszolgáltatók, valamint állami és civil szervezetek egyaránt részt vettek - közölték.

Az akció keretei között a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Készenléti Rendőrség támogatásával a főváros több forgalmas közterületén állandó rendőri jelenlétet biztosít - írták. A kelenföldi pályaudvar környékén napközben folyamatosan vannak járőrök, éjszaka pedig visszatérően ellenőriznek a rendőrök, akikhez bármilyen bűncselekmény vagy szabálysértés észlelése esetén fordulni lehet.

A "Tiszta és biztonságos Budapestért" kampány keretében a BKK korábban a Széll Kálmán tér, az Örs vezér tere, a Boráros tér, a Déli pályaudvar, a Margit híd budai hídfő és a Rákóczi tér közös köztisztasági akcióját szervezte meg, legutóbb pedig partnereivel visszatért a Boráros térre - emlékeztettek a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.