Gyász

Borzalmas: meghalt Kandech Evelyne, a Megasztár első szériájának énekese

Az énekesnő mindössze 37 éves volt.

2021.10.16 20:42ma.hu

Elhunyt Kandech Evelyne, aki a Megasztár című televíziós tehetségkutató első évadának szereplőjeként vált ismertté. Halálának híréről egykori megasztárosok, énekesek számoltak be a Facebookon.

Tóth Vera így búcsúzott tőle: „Drága Evelyne… Énekeld tovább az angyalokkal a Csillagdalt… Nyugodjék békében örökké lázadó lelked… Kandech Evelyne élt 37 évet. Döbbenet.”

Torres Dani is búcsút vett tőle: „A halál a legkegyetlenebb tükör. Beleordítja az arcunkba, mennyire fontos az, hogy élünk, és tehetünk. Bármit. Kandech Evelyne hazatért. Mi itt maradtunk. De az Öreg összeköt minket örökre.”

Kandech Evelyne halálának oka egyelőre nem ismert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.