Kínos

Kizavarták egy étteremből Márki-Zay Pétert és Pálinkás Józsefet

Debrecen egyik legkedveltebb étterméből küldték ki a politikusokat.

2021.09.20 08:18ma.hu

Váratlan incidens szakította félbe Pálinkás József és Márki-Zay Péter fórumát, a politikusokat ugyanis a rendezvény közben távozásra szólították fel a debreceni Belga Étterem és Sörözőből - írja a Propeller.

A rendezvénynek helyet adó étterem tulajdonosa, vagy üzemeltetője távozásra szólította fel a politikusukat, és azonnal lekpcsolta a villanyt.

Pálinkás a Facebookon úgy fogalmazott az esetről: "rajtunk kívül álló barátságtalan okok miatt végül utcafórumot kellett tartanunk."

A Debreceni Nap megkeresésére Pálinkás részletesen beszámolt az esetről, mint elmondta, a távozásukat kérő férfi meglehetősen ingerülten és kissé fenyegetően közölte, hogy azonnal távozzanak, mert nem "erre" foglalt helyet az MMM. Pálinkás hozzátette:

"lyen országban élünk. A kérdés, hogy ilyen országban akarunk-e élni?"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.