Koronavírus-járvány

Gyurcsány újra visszatér

Negatív lett a tesztje.

2021.09.12 16:02ma.hu

Múlt szombaton jelentette be a Demokratikus Koalíció elnöke, hogy két oltása ellenére is elkapta a koronavírust, hőemelkedése volt, fejfájása, és elég pocsékul érezte magát.

Legfrissebb posztja szerint azonban a tesztje már negatív, ezért hétfőtől ismét munkába áll. Ezt a hetet feleségétől, Dobrev Klárától távol töltötte, nehogy megfertőzze.

Mint írta: „Van egy jó tanácsom: ne legyetek covidosak. Mert nem jó. Sőt! Elég pocsék, még két oltás után is. Túl vagyok rajta. A tesztem negatív. Hétfőtől folytatjuk. Az előválasztási kampányt. Is..:))”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.