Luxus

A NAV árverésén bukkant fel a különleges zöld színű Lamborghini - videó

Az autót egy évvel ezelőtt foglalták le, költségvetési csalás miatt, attól a férfitól, akit korábban Lamborghinis jótevőként emlegetett a sajtó.

2021.09.08 20:24ma.hu

Újra felbukkant a különleges zöld színű Lamborghini. Most a NAV következő autósárverésének legértékesebb darabjaként hirdetik, 94 millió forintért. Az autót egy évvel ezelőtt foglalták le, költségvetési csalás miatt, attól a férfitól, akit korábban Lamborghinis jótevőként emlegetett a sajtó. Ő volt az a vállalkozó, aki a koronavírus járvány idején fertőtlenítőt és szájmaszkokat vitt egészségügyi intézményeknek. Az autóra most bárki licitálhat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.