Kormány

Orbán Viktor a nemzeti konzultáció kitöltésére kér mindenkit - videó

A nemzeti konzultáció a járvány utáni élet szinte összes fontos kérdését érinti.

2021.08.02 12:47MTI

A miniszterelnök a nemzeti konzultáció kitöltésére kéri az embereket, hogy a legnagyobb egyetértésben hozhassák meg a fontos döntéseket.

Orbán Viktor hétfőn közzétett Facebook-bejegyzésében kifejtette: ez a nemzeti konzultáció nem egyetlen kérdésről szól. Érinti a minimálbér emelésének kérdését, szól a családtámogatásokról, a befizetett adó visszatérítéséről, a hitelmoratóriumról, a migrációról és a gyermekek védelméről szóló törvényről is - sorolta.

A kormányfő hangsúlyozta: a nemzeti konzultáció a járvány utáni élet szinte összes fontos kérdését érinti.

"Hallgassuk meg egymást! Kérem, töltsék ki a nemzeti konzultációt, hogy a legnagyobb egyetértésben hozhassuk meg a hazánk számára fontos döntéseket" - fogalmazott Orbán Viktor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.