Politikai menetrendet dolgoznak ki

Választási stratégiáról egyeztet a Fidesz elnöksége Veszprémben

A Népszava szerint politikai menetrendet dolgoz ki a következő hónapokra a Fidesz vezérkara; a párt választási stratégiájáról hétfőn és kedden Veszprémben tanácskoznak.

2009.02.07 09:52Népszava

A napilap szombati száma arról ír: az elnökségi ülésen szó lesz arról is, hogyan kell "csepegtetni" a már elkészült program elemeit. Orbán Viktor ugyanis azt akarja sulykolni, készen áll a kormányzásra, de úgy gondolja, ha idő előtt nyilvánosságra hozza a pártprogramot, a szocialisták ellene is fordíthatják - olvasható a cikkben. A Népszava úgy tudja, az elnökségi ülésen személyi kérdésekben is döntenek: a Fidesz kommunikációs vezetője Cser-Palkovics András lehet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.