Koronavírus-járvány

Orbán: 'Ölelj meg újra, ölelj meg ugyanúgy még egyszer'

Az operatív törzs pontosan egy évvel ezelőtt jelentette be, hogy az akkori veszélyhelyzet megszűnésével véget érnek a napi sajtótájékoztatók.

2021.06.17 17:18ma.hu

"Ölelj meg újra, ölelj meg ugyanúgy még egyszer." Egy éve tudjuk, milyen fontos az ölelés - üzente Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán.

Az operatív törzs pontosan egy évvel ezelőtt jelentette be, hogy az akkori veszélyhelyzet megszűnésével véget érnek a napi sajtótájékoztatók.

Gál Kristóf rendőrszóvivő tavaly június 17-én jelentette be, hogy az operatív törzs a háttérben működik tovább, egy időre elköszönnek a nyilvánosságtól. Müller Cecília országos tiszti főorvos és Kiss Róbert rendőr alezredes is elbúcsúzott aznap, a most újra közzétett ikonikus fotó ekkor készült.

Forrás: Orbán Viktor Facebook

A miniszterelnök ezt a pillanatot osztotta meg Kovács Ákos ismert dalszövegével:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.