Belpolitika

Kijött az őszödi beszédről szóló Elkxurtuk előzetese

Az időzítés magától értetődő, hiszen május 26-án van a 15. évfordulója annak, hogy elhangzott Magyarország 21. századi történelmének legnagyobb hatású beszéde.

2021.05.26 13:29ma.hu

Megérkezett az őszödi beszéd kiszivárogtatásáról és a 2006. őszi eseményekről szóló politikai krimi, az ELK*RTUK első előzetese - írja a 24.hu.

Az időzítés magától értetődő, hiszen május 26-án van a 15. évfordulója annak, hogy elhangzott Magyarország 21. századi történelmének legnagyobb hatású - a sajtónak majd csak ősszel kiszivárogtatott - beszéde, amely Gyurcsány Ferenc, az egy hónappal korábbi választásokon győztes akkori miniszterelnök szájából hangzott el.

A Megafilm 800 milliós tervezett költségvetéssel jegyeztette be a filmet, amelynek főszereplői Bánovits Vivianne és Mózes András lesznek. A szinopszis úgy szól, hogy "amikor egy ambiciózus, de elnyomott közvéleménykutató szakember rájön, hogy a főnöke részt vett egy botrányos hangfelvétel kiszivárogtatásában, úgy dönt, fényt derít az igazság részleteire, hogy azzal jobb pozíciót zsarolhasson ki magának. Összeáll újságíró szerelmével, és nyomozni kezd, de mivel hamar konfrontálódik a főnökével, egy nagyhatalmú kör célpontjává válnak."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.