Kidreült az igazság

Bereczki Zoltán: ennek a balesetnek elszenvedője vagyok, nem az okozója

Bereczki Zoltán és várandós párja múlt héten autóbalesetet szenvedett az M7-es autópályán. A színész most reagált a rosszindulatú kommentekre.

2021.04.06 16:43ma.hu

Mint ismeretes, Bereczki Zoltánék múlt hét pénteken autóbalesetet szenvedtek az M7-es autópályán. A várandós Bata Évát mentőhelikopterrel szállították kórházba, a színész azonban még aznap bejelentkezett, és mindenkit megnyugtatott, hogy a család jól van.

A baleseten már túl vannak, ám Bereczkiéket azóta sem kímélik a kommentelők, sokan őt okolják a karambol miatt. A színész a LifeTV Ébredj velünk! című műsorában öntött tiszta vizet a pohárba. Elmondta, hogy az előttük haladó sofőr elütött egy madarat, és bár ők még tudtak reagálni a hirtelen fékezésre, a mögöttük haladó autó már nem, így beléjük hajtott.

"Ennek a balesetnek én az elszenvedője vagyok, nem az okozója" - szögezte le a rosszindulatú kommentekre reagálva.

A színész hozzátette, hogy a párját azért vitték kórházba, mert kismamaként azonnali vizsgálatra volt szüksége, hogy megállapítsák, minden rendben van-e vele és a kicsivel. Bata Éva mindössze néhány órát volt kórházban, majd hazatérhetett a családjához.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.