Koronavírus-járvány

A DK zászlókitűzéssel mondott köszönetet az egészségügyi dolgozóknak - videó

Kórházaink titánjai ők.

2021.04.03 15:20MTI

A Demokratikus Koalíció (DK) budapesti polgármesterei az önkormányzat épületére kitűzött "Köszönjük!" feliratú zászlóval fejezték ki hálájukat az egészségügyi dolgozók egy éve tartó fáradságos munkájáért - közölte a párt európai parlamenti (EP-) képviselője szombaton a Facebook-oldalán.

Dobrev Klára hangsúlyozta, az egészségügyi dolgozók napjaink legnagyobb hősei. "Ők azok, akik valóban csak négy órát alszanak, immár egy éve" - írta.

A DK ezért köszönetet mond "kórházaink titánjainak", az orvosoknak és ápolóknak, akik a "legsötétebb órákban is az emberség, a törődés és az irgalom angyalaiként mentették és mentik szeretteink és barátaink életét" - fogalmazott az ellenzéki politikus.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.