Értsétek meg: 2010-ben lesz választás

Fodor Gábor újból békítené Gyurcsányt és Orbánt

Több tettet és kevesebb ígéretet kér a miniszterelnöktől az SZDSZ elnöke, Orbán Viktort pedig arra kéri, hogy tegyenek le az előrehozott választásról és fogadják el, hogy 2010-ben lesz országgyűlési választás.

2009.02.03 11:23hirado.hu

"A válsághelyzet új megközelítést, új megoldásokat kíván, egyben lehetőséget is jelent arra, hogy lezárjuk a sehová sem vezető szembehelyezkedést, energiánkat felőrlő konfliktusok korszakát" - olvasható Fodor Gábor levelében. A pártelnök szerint a kormányoldalnak és a Fidesznek megállapodást kell kötnie Magyarország közös jövője érdekében. Fodor Gábor azt javasolja, állapodjanak meg arról, hogy a múltbéli sérelmek boncolgatása helyett az előttünk álló időre tesznek vállalást. 

Gyurcsány Ferenctől azt kéri Fodor Gábor, hogy tegyen vállalást az MSZP nevében arra, hogy kommunikációs offenzívák és bejelentések helyett cselekvés, és a programok megvalósítása lesz jellemző a kormányzati munkára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.