Koronavírus-járvány

Orbán Viktor megkapta a második oltást is

A második oltásról már nem számolt be a miniszterelnök.

2021.03.30 15:07ma.hu

Mint ismeretes, Orbán Viktor február 28-án kapta meg az első adagot a koronavírus elleni kínai Sinopharm-vakcinából, amiről közösségi oldalán képet és videót is közzétett.

A Sinopharm oltóanyagának második dózisát 28 nap elteltével adják be, ez a miniszterelnöknél március 28-án, vasárnap volt esedékes. A közösségi médiában nagyon aktív miniszterelnök azonban a második oltásról nem számolt be, ezért a 24.hu megkérdezte a sajtófőnökét a dologról. Igen - erősítette meg Havasi Bertalan, hogy Orbán Viktor megkapta a második dózist a vakcinából.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.