Brüsszeli orgia

A brüsszeli ügyészség megszüntette az eljárást Szájer József ügyében

Mindössze a járványügyi korlátozások miatt büntették meg a volt EP-képviselőt.

2021.03.29 20:18ma.hu

Már nem nyomoznak Szájer József ellen kábítószer birtoklása miatt - írja a The Brussels Times a belga ügyészségre hivatkozva. A volt fideszes EP-képviselőt mindössze a járványügyi korlátozások miatt büntették meg.

Mindez alátmásztja a lemondott képviselő múlt heti közleményében elhangzottakat, amiből kiderült, hogy a mentelmi jogának felfüggesztését nem indítványozták, a belga ügyészség jogkövetkezmény nélkül lezárta az ügyet. Szájer a járványügyi korlátozások megszegéséért 250 eurót fizetett.

Mint ismeretes, az EP-képviselő azután mondott le, hogy a korlátozások idején részt vett egy brüsszeli szexbulin, majd az ereszen keresztül távozott a helyszínről a rendőrök kiérkezése után.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.