Gyász

Megvan az orvosi szakvélemény: elkerülhetetlen volt Rubint Réka édesanyjának tragédiája

Rubint Réka édesanyja a család garázsa előtt lett rosszul, veje és legidősebb unokája megpróbálta újraéleszteni.

2021.03.24 15:39ma.hu

Rubint Réka édesanyja ugyan felgyógyult a koronavírusból, de a tüdőgyulladás szövődményeket hagyott maga után. Az orvosi szakvélemény szerint tüdőembólia okozta a 71 éves asszony halálát − írja a Blikk. A tragédia elkerülhetetlen volt, hiába szedett vérhígítót.

"A szakorvos azt mondta, ha éppen nem velünk van, hanem 400 kilométerrel odább, akkor is ugyanabban az időpontban lett volna rosszul" − mondta Réka férje, Schobert Norbert, aki mindig nagyon szoros kapcsolatot ápolt anyósával. A koronavírus miatt sok időt töltöttek együtt, nagyon vigyáztak rá, mert féltek, hogy elveszítik őt.

"Anyósom az utolsó napját végig velünk töltötte, büszkén nézte a lányát, miközben edzést tart, néha elszenderedett a délelőtt folyamán, aztán Réka ebédet főzött az egész családnak, jókat ettünk, ittunk, és sokat nevettünk. Boldog napunk volt" − emlékezett vissza Norbi az anyósa utolsó napjára. Rubint Réka édesanyja a család garázsa előtt lett rosszul, veje és legidősebb unokája megpróbálta újraéleszteni. A mentők tíz perc alatt a helyszínre értek, percekkel később mentőhelikopter is jött, de egy óra küzdelem ellenére sem tudták a szívét újra elindítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.