Botrány

Brüsszeli orgia: exkluzív felvételek Szájer József őrizetbe vételéről

A beszámolók szerint Szájer József az ereszcsatornán menekült a rendőri rajtaütés elől, azonban a rendőrök az utcán elfogták.

2021.03.24 14:10ma.hu

Exkluzív felvételeket ígér Szájer József őrizetbe vételéről a flamand VTM televízió. A Bargoens produkciós iroda ugyanis tavaly novemberben rendőrökkel forgatott, amikor rendőrségi razziát tartottak a Brüsszel belvárosában tartott orgián, számolt be az Euronews.

A videót holnap mutatják be a "Flikken BXL" nevű műsorban, azonban egy elég látványos előzetes már most elérhető.

Mint ismert, tavaly decemberben Szájer József váratlanul lemondott európai parlamenti mandátumáról, majd kiderült, előzőleg eljárás indult ellene a karanténszabályok megszegése, illetve kábítószer birtoklása miatt. A beszámolók szerint Szájer József az ereszcsatornán menekült a rendőri rajtaütés elől, azonban a rendőrök elfogták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.