Koronavírus-járvány

Doktor Gődény szerint a külföldi sajtó korrekten számolt be a vírusellenes tüntetéséről - videó

Többezer like-ot és gratulációt kapott.

2021.03.06 16:38ma.hu

"A francia sajtó is nagyobb és korrekt, a lényegre és a valóságra kíváncsi érdeklődést mutatott a Hősök terei rendezvényünkre, szemben a hazai médiával" - írta Facebook-oldalán Gődény Doktor. Állítása szerint a külföldi sajtó nem a megszokott, a beijedt politikusok által a zugfirkászoknak és szerkesztőknek odadobott szánalmas csontokat szopogatják, az unalmas hazugságokat és rágalmakat ismételgetve.

A vírustagadó szerint a lenti az összeállítást a külföldi sajtó munkatársainak anyagaiból rakta össze. A TV Libertés és az RT DE riportjából kiderül, ők hogyan látják a magyar helyzetet, és milyen szempontok fontosak számukra a koronavírus hisztéria kapcsán.

"A német híradás is lelkesen tudósított rólunk, amit nem elég, hogy közel negyedmillió ember látott, de érdemes megnézni azt a több ezer lájkot és lelkesítő, gratuláló kommnetet is, amit idehaza a „korrekt, elfogulatlan, tisztességes és hiteles” médiának köszönhetően nem kaptunk meg" - közölte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.