Koronavírus-járvány

Megszólalt Orbán Viktor a zárás körül kialakult káoszban - videó

A célegyenesben vagyunk a miniszterelnök szerint.

2021.03.06 15:56ma.hu

Sorra jelennek meg az új információk a legutóbb bejelentett korlátozásokkal kapcsolatban. Gulyás Gergely bejelentése után szinte majdnem minden máshogyan lett, mint ahogyan mondta, a dátumok maradtak egyedül. Az emberek egyre jobban értetlenkedtek, ezért a miniszterelnök beszédet intézett a néphez.

"Két párhuzamos folyamat határozza meg az életünket. Egyfelől tömegesen oltjuk azokat, akik regisztráltak és vakcinát kértek a vírus ellen, másfelől újult erővel támad a vírus harmadik hulláma. A célegyenesben vagyunk, most azért kell zárnunk, hogy minél hamarabb nyithassunk. Mindenkit arra kérek, regisztráljon, kérje az oltást, kérje a vakcinát, és akkor a beoltottak száma gyorsabban fog növekedni, mint ahogyan a vírus támad" - mondta a videóban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.