Koronavírus-járvány

Már hivatalos: elmarad a hétvégi tömeges oltás

Ez 74 ezer krónikus beteget érint, akiket sms-ben már értesítettek a vakcinálásról.

2021.03.05 12:24MTI

Elmarad a hétvégi oltási program - jelentette be György István miniszterelnökségi államtitkár, az országos oltási munkacsoport vezetője az operatív törzs pénteki sajtótájékoztatóján. Ez 74 ezer krónikus beteget érint, akiket sms-ben már értesítettek a vakcinálásról. Az időpontot pótolni fogják.

Közlése szerint az AstraZeneca oltóanyagát csak később kezdik beadni, mivel az sms-ek kézbesítési technikájával szinkronizációs probléma adódott, ezért a szakember elnézést kért mindazoktól, akik ilyen módon téves riasztást kaptak. Ettől függetlenül György István dezinformációnak nevezte azt a hírt, amely szerint probléma áll fenn az oltási programban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.