Koronavírus-járvány

Szerencsés, ha bárhol kap mostanában FFP2-es maszkot

Pár óra alatt leforgása alatt szinte minden boltot kiürítettek...

2021.03.04 13:24ma.hu

Miután az Index egyik újságírója Elon Musknak képzelve magát, visszaélve a lap által biztosított nagyarányú elérésnek, csütörtökön reggel arról írt, hogy a kormány kötelezővé teheti az FFP2-es maszkok használatát, az emberek megrohamozták a boltokat és a webáruházakat.

Az eMAG saját maszkkészlete már teljesen elfogyott.

Egyelőre a hivatalos kormányzati tájékoztatásban csak kötelező maszkhordásról volt szó, arról, hogy FFP2-est kellene használni, nem.

Egyes helyeken még elérhetők maszkok, de a környező országok komoly szigorító intézkedései nyomán a készletek kiürülhetnek és nem érkezhet azonnal utánpótlás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.