Koronavírus-járvány

Operatív törzs: Szlovákia szigorúbb határfogalom-ellenőrzést vezetett be

Szerda reggel öt órától lezárták a szlovák oldalon a Letkés és Ipolyszalka közötti határátkelőhelyet.

2021.03.03 12:46MTI

Szlovákia szigorúbb határforgalom-ellenőrzést vezetett be szerdától a koronavírus-járvány harmadik hulláma miatt - közölte a járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a szerdai online sajtótájékoztatón.

Kiss Róbert alezredes tájékoztatása szerint a Szlovák Köztársaság fő határmegbízottja levélben értesítette az Országos Rendőr-főkapitányságot, hogy a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása érdekében megelőző intézkedéseket vezettek be.

Ismertette: szerda reggel öt órától lezárták a szlovák oldalon a Letkés és Ipolyszalka közötti határátkelőhelyet.

Hozzátette: a szlovák fél kérésére szintén szerdától az új komáromi Monostori hídról a Szlovákia felé tartó személyforgalmat a régi komáromi határátkelő felé terelik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.