Állatvédelem

Nyitrai: már 200 ezren mondták el véleményüket az állatvédelmi online felmérésben

Közös ügyünk.

2021.02.21 14:50MTI

Már 200 ezren mondták el a véleményüket a kormány által az állatvédelem és a felelős állattartás témakörében indított online felmérésben - mondta Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott a Facebook-oldalán vasárnap közzétett videóban.

Nyitrai Zsolt arra biztat mindenkit, hogy aki még nem tette meg, március 7-éig töltse ki a kérdőívet, hiszen kevesebb mint 3 perc alatt lehet válaszolni a felmérés 13 kérdésre.

Azért is megéri részt venni ebben a párbeszédben, mert kormány a jövőben fontos döntéseket és szabályozásokat kíván hozni ezen a területen, és ehhez mindenképpen fontos a polgárok véleménye - fűzte hozzá.

Ne feledjék: közös ügyünk az állatvédelem! - fogalmazott Nyitrai Zsolt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.