Belpol

Szijjártó: fake news, ami Nyugat-Európában a magyar médiahelyzetről terjed - videó

Abszolút úgy látja, hogy az egész nyugat-európai sajtó hazudik rólunk.

2021.02.21 08:53ma.hu

A Klubrádió elhallgatása után a román Digi24 TV riportere kérdezte a hazai médiahelyzetről Szijjártó Pétert Bukarestben.

A külügyminiszter visszautasít minden olyan állítást, amely arra vonatkozik, hogy a kormány nem biztosítaná a sajtó szabadságát, ezzel szemben az az igazság, hogy a magyar médiumok többsége „kormányellenes álláspontot képvisel”.

Akkor tehát azt állítja, hogy az egész nyugat-európai, európai uniós sajtó hazudik, amikor a sajtószabadságot kérik számon? – összegzett a riporter, mire Szijjártó bólogatva azt mondta, hogy „igen, ezt állítom”.

Hogy ennek mi lehet az oka, arról csak találgatni tud a külügyminiszter; talán az lehet a nagy közös nyugat-európai hazugság mögött, hogy a magyar kormány politikája úgy tud sikeres lenni, hogy szembe megy a mainstream állásponttal, legyen szó migrációról, gazdaság- vagy családpolitikáról.

„A liberális mainstream nem tudja megemészteni azt, hogy van egy kormány, amelyik erős, konzervatív, kereszténydemokrata, patrióta politikát folytat és sikeres” – vélekedett a politikus, aki szerint a liberális mainstream ezért terjeszt hazugságokat a kormányról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.