Koronavírus-járvány

Leállították Törőcsik Mari kezeléseit

Sokan úgy tudták, elkapta a koronavírust a Jászai Mari-díjas színésznő, de szerencsére ez nem igaz.

2021.02.18 18:41ma.hu

Mostanában nem jár a szombathelyi kórházba Törőcsik Mari, ugyanis a járványhelyzet miatt mellőzik a legtöbb olyan kezelést és beavatkozást, amelyek nem életbe vágóan fontosak - írja a Bors a Hot! magazin cikke alapján.

A legendás színésznő fogadott unokája a lapnak azt mondta, hogy a színésznő szellemileg teljesen friss, azonban már nehezen tudja magát kifejezni.

"A nap nagy részében ágyban fekszik, vagy üldögél a tévé előtt. Nem fog már színpadra állni, de úgy gondolom, hogy ezt a gondolatot már ő is elengedte" - részletezte Járai Máté. A cikkben megjegyzik azt is, hogy a színművésznőre szakképzett ápoló vigyáz egész nap, így a lehető legnagyobb biztonságban érezheti magát, és olyan ellátásban részesül, amilyenre szüksége van. Hozzáteszik, hogy a színésznőt féltve óvják, ezért minden idejét a velemi otthonában tölti, ki sem lép a kapun.

Bodrogi Gyula, a színésznő korábbi férje a lapnak azt mondta, hogy pár napja beszéltek Törőcsik Marival telefonon, és a legenda jól van; alig várják, hogy megölelhessék egymást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.