Gasztro

Katonák főznek Orbán Viktorra, előkóstolója is van a miniszterelnöknek

A Gundel elegáns szakácskabátos séfjei után katonák fognak főzni Orbán Viktornak és stábjának.

2021.02.16 08:27ma.hu

Januártól a Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár főz a budai Várban található karmelita kolostorban, miután közös megegyezéssel megszüntette a szerződését a híres étterem, a Gundel és a Miniszterelnökség.

A magyaros ízeket kedvelő miniszterelnök, Orbán Viktor is rendszeresen fogyaszthat a konyhán készülő ételekből. Úgy tudni, a Miniszterelnökségen mindenki elégedett a menüvel.

A Blikk arról is beszámolt, hogy Orbán Viktornak előkóstolója is van, bár leginkább csak hivatalos programok helyszínein lép akcióba. Ilyen esetekben a Terrorelhárítási Központ csapatának élelmiszer-biztonsági szakemberei az ételek beszerzését és elkészítését is ellenőrzik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.