Koronavírus-járvány

Koronavírusos a Família Kft. színésze

Baranyi László, a Familia Kft. egykori nagypapája elkapta a koronavírust, otthonában, karanténban küzd a betegséggel.

2021.01.19 12:54ma.hu

A Blikk információi szerint koronavírusban szenved a 93 éves Baranyi László. Minderre akkor derült fény, amikor a lap munkatársai felhívták, hogy kommentelje Sas József halálát.

A sorozat színésze furcsállja a dolgot, mert azt mondja, nem jár sehova, így nem is nagyon volt kitől elkapnia a vírust, leginkább most a feleségéért aggódik, nehogy ő is elkapja a betegséget.

A sztár Sas József halálhírére is kitért, ők ketten több mint 60 éves barátságot tudhatnak magukénak, így érthető módon nagyon megviselte a hír. Baranyi a barátja temetésére azonban nem fog tudni elmenni, a humoristát a napokban helyezik végső nyugalomra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.