Koronavírus-járvány

Hősugárzókat helyez ki az MVM a leglátogatottabb irodái elé

Személyes ügyintézés csak előzetes időpont-egyeztetéssel lehetséges.

2021.01.13 04:28MTI

Hőgombákat helyez ki az MVM Next Zrt. a leglátogatottabb irodái elé, mivel a személyes ügyintézés biztosított, de az ügyfelek a koronavírus-járvány miatt nem tartózkodhatnak a várókban.

Az energiaszolgáltató társaság keddi, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint januártól Budapesten a Fiumei úton, Szegeden a Kossuth Lajos sugárúton, Debrecenben a Kürtös utcában, Miskolcon az Arany János utcában, Kecskeméten a Szultán utcában, Cegléden a Kossuth Ferenc utcában és Érden a Szabadság téren helyeznek ki kültéri hősugárzókat.

A társaság felhívta a figyelmet arra, hogy a budapesti és a nagyobb városokban elérhető állandó ügyfélszolgálati irodákban, valamint a társaság által üzemeltetett fiókirodákban a személyes ügyintézés csak előzetes időpont-egyeztetéssel lehetséges, és a hőgombák mellett is tartani kell a távolságot egymástól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.