Önkormányzat

Karácsony: lezárult Budapest első részvételi költségvetésének ötletgyűjtő szakasza

Az ötletgazdákat az eredményekről tájékoztatva, velük egyeztetve és együttműködve kezdik majd meg tavasszal a következő véleményezési szakaszt.

2021.01.11 17:31MTI

Lezárult Budapest első részvételi költségvetésének ötletgyűjtő szakasza, a következő, várhatóan kora tavaszig tartó időszakban a Városháza és a kerületek munkatársai, szakértői véleményezik, vizsgálják a beérkezett ötleteket - közölte Karácsony Gergely főpolgármester hétfőn a Facebook-oldalán.

Az ötletgazdákat az eredményekről tájékoztatva, velük egyeztetve és együttműködve kezdik majd meg tavasszal a következő véleményezési szakaszt - olvasható a főpolgármester bejegyzésében.

Karácsony Gergely kitért arra is, hogy Budapest nagyon nehéz helyzetben van. "A világjárvány okozta gazdasági pusztítás és a kormányzati elvonások közepette a következő hónapok embert próbálóak lesznek" - fogalmazott, hozzátéve: épp a részvételi költségvetés és az ehhez hasonló programok mutatják meg, hogy "kreativitással, közös gondolkodással, nyitottsággal és együttműködéssel még szűkös forrásokból is rengeteget tehetünk azért, hogy Budapest valóban mindannyiunké legyen".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.