Koronavírus-járvány

Gregor Bernadett biztosan beoltatja magát

Voltak, akik le akarták beszélni a vakcináról, de a színésznő ragaszkodik hozzá.

2021.01.04 13:52ma.hu

A színésznő a Borsnak mondta el: nála nem kérdés, hogy vállalja-e az oltást, még úgy sem, hogy decemberben már átesett a koronavíruson.

Nem szeretné újra elkapni a koronavírust, ezért mindenképpen beoltatja majd magát Gregor Bernadett. A Borsnak azt mondta: voltak, akik le akarták beszélni a vakcináról, de ő ragaszkodik hozzá.

"Mindenkinek a döntését tiszteletben tartom, de ugyanezt várom el fordítva is. Nem egy ismerősöm próbált lebeszélni az injekcióról, de én inkább egy tűszúrást vállalok, mintsem még egyszer a koronavírust" - fogalmazott.

Elárulta azt is, hogy tíz éve minden októberben beoltatta magát az influenza ellen, és annak idején a H1N1 elleni vakcinára is jelentkezett, és állítása szerint semmiféle mellékhatása, szövődménye nem volt az ellenszernek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.