Jótékonyság

Jónak lenni jó! - A Budapest Honvéd FC dedikált mezt ajánlott fel

Ezt az egyedi készítésű, a nyakán arany hímzéssel, oldalán oroszlános jelképpel, jubileumi címerrel ellátott ünnepi mezt viselte a csapat a Magyar Kupa döntőben is.

2020.12.08 21:30MTI

A játékosok által dedikált egyedi készítésű ünnepi mezt ajánlott fel a Budapest Honvéd FC a közmédia Jónak lenni jó! elnevezésű jótékonysági kampányában, amelyben eddig több mint 36 millió forint gyűlt össze - hangzott el a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című keddi műsorában.

Azurák Csaba, a Budapest Honvéd kommunikációs és marketingigazgatója a műsorban elmondta, hogy ezt az egyedi készítésű, a nyakán arany hímzéssel, oldalán oroszlános jelképpel, jubileumi címerrel ellátott ünnepi mezt viselte a csapat a Magyar Kupa döntőben is.

A társadalmi felelősségvállalás fontosságát hangsúlyozva hozzátette, hogy az minden közszereplőnek kötelessége, hiszen mennyivel jobb segíteni, mint segítségre szorulni.

A közmédia Jónak lenni jó! című egész napos műsorfolyama december 20-án immár kilencedik alkalommal várja a nézőket és a hallgatókat. A jótékonysági kampány támogatói egy autista gyerekeket és családjukat segítő diagnosztikai és terápiás centrum létrehozásához járulhatnak hozzá.

A 13616-as adományvonal tárcsázásával vagy sms-sel hívásonként és üzenetenként 500 forinttal lehet támogatni az autista gyerekeket és családjaikat segítő Együtt az Autistákért Alapítványt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.