Botrány

Gundel Takács Gábor a Szájer-ügyről: Ez nem botlás volt, ezt nem lehet ennyivel elintézni

"Ha valaki hűtlen, jogszabályt szeg, szökést kísérel meg a rendőrség elől, kábítószert találnak nála, kompromittálja a családját és a nemzetét, az tényleg csak egy BOTLÁS?"

2020.12.03 18:47ma.hu

A "BOTLÁS" - címmel írta le véleményét Gundel Takács Gábor Szájer Józsefről, miután kiderült, hogy a lemondott EP-képviselő részt vett egy brüsszeli meleg orgián.

A Szemlélekben megjelent cikkben a műsorvezető, sportriporter azt fejtegeti, hogy Szájer József közleményében kétszer is "BOTLÁS"-nak nevezte a történteket.

"Borkai Zsolt használta először ezt a kifejezést, ő így minősítette, hogy családos emberként, olimpiai bajnokként és polgármesterként egy yachton örömlányokkal szórakozott. Már akkor sem értettem, hogy hogy lehet minderre a "BOTLÁS" szót használni" - írja Gundel Takács Gábor, majd megemlíti, hogy Szájernél drogot találtak, hogy a lemondott EP-képviselő nős, édesapa, és azt is, hogy Szájer elmenekült a helyszínről. Majd felsorolása után felteszi a kérdést: "ha valaki hűtlen, jogszabályt szeg, szökést kísérel meg a rendőrség elől, kábítószert találnak nála, kompromittálja a családját és a nemzetét, az tényleg csak egy "BOTLÁS"? Nem, uraim, ez nem "BOTLÁS", ezt nem lehet ennyivel elintézni. A szó, amit keresnek, politikai és emberi szempontból is: BUKÁS!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.