Koronavírus

Fővárosi kormányhivatal: a főváros nem hajtotta végre a járatsűrítést

A BKK értékelése szerint a szeptemberi sűrítésük megfelelő, az azonban a 3 százalékot sem éri el, és összesen 24 vonalat érint csak.

2020.11.20 17:39MTI

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) nem hajtotta végre a kormány járatsűrítésre vonatkozó döntését - írta Budapest Főváros Kormányhivatala pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében.

A BKK nem hajtotta végre a járatsűrítésre vonatkozó döntést, és ezzel kapcsolatos értékelhető dokumentációt nem adott át a kormányhivatalnak - olvasható a kommünikében.

Mint írták, a BKK értékelése szerint a szeptemberi sűrítésük megfelelő, az azonban a 3 százalékot sem éri el, és összesen 24 vonalat érint csak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.