Koronavírus-járvány

Több ezer állatot gondoznak a bezárt Nyíregyházi Állatparkban

A több mint ötezer állat gondozása változatlan feladatokat jelent a munkatársaknak.

2020.11.17 18:49ma.hu

koronavírus-járvány második hulláma miatt elrendelt kormányzati védelmi intézkedések szerint 2020. november 11-től tilos a szabadidős létesítmények használata, beleértve különösen a fitnesztermeket, fedett uszodákat, múzeumokat, könyvtárakat, mozikat és állatkerteket, korcsolyapályákat. A több mint ötezer állat gondozása változatlan feladatokat jelent a munkatársaknak.

MTI/Balázs Attila

Veres Péter elefántgondozó takarmányt visz az afrikai elefántoknak (Loxodonta africana) a bezárt Nyíregyházi Állatparkban 2020. november 17-én.

MTI/Balázs Attila

Kakuk Zsófia madárgondozó egy rózsás gödényt (Pelecanus onocrotalus) visz téli szálláshelyére a bezárt Nyíregyházi Állatparkban 2020. november 17-én.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.