Koronavírus-járvány

Százezer forintos jutalom a fővárosi idősotthonok és hajléktalanszállók dolgozóinak

Ezzel a külön juttatással ismerik el az érintett dolgozók rendkívüli áldozatvállalását.

2020.11.12 19:19MTI

Százezer forint jutalmat kapnak a budapesti idősotthonok és hajléktalanszállók dolgozói decemberben - közölte a Főpolgármesteri Hivatal csütörtökön az MTI-vel.

A hivatal közleményében hangsúlyozta, a fővárosi önkormányzat ezzel a külön juttatással ismeri el az érintett dolgozók rendkívüli áldozatvállalását a koronavírus-járvány második hulláma idején.

A jutalmat tartalmazó előterjesztésről a Fővárosi Közgyűlés jogköreit gyakorló főpolgármester dönt - tették hozzá.

Hangsúlyozták, az anyagi elismerést a fővárosi fenntartású szociális otthonok minden munkavállalója, több mint 2500 munkatárs megkapja, Budapest erre a célra mintegy 300 millió forintot szán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.