Koronavírus

Orvosi kamara: fontosak a korlátozások

Orbán Viktor miniszterelnök számos, a járvány terjedését korlátozó intézkedést jelentett be hétfőn.

2020.11.09 17:51MTI

A Magyar Orvosi Kamara (MOK) elnöksége fontosnak és több mint időszerűnek nevezte a kormány által a koronavírus-járvány terjedésének lassítása érdekében most meghozott "érdemi korlátozó intézkedéseket".

A kamara hétfőn az MTI-hez eljuttatott közleményében egyúttal a lakosságot arra kérte, hogy saját és családja érdekében mindenki - a tavaszihoz hasonló példás fegyelemmel - tartsa be a szabályokat.

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Facebook-oldalán azt hangsúlyozta: csökkenteni kell a koronavírusos megbetegedéseket, mert ha továbbra ilyen ütemben nő a fertőzöttek száma, akkor a kórházak nem tudnak megbirkózni a rájuk nehezedő teherrel.

A kormányfő videójában számos, a járvány terjedését korlátozó intézkedést is bejelentett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.