Baleset

Több mint másfél órán át küzdöttek erőn felül a mentősök - megköszönték a szülők, hogy él a kislányuk

Egy évvel ezelőtt történt a súlyos autóbaleset, a szülők egy életre hálásak a mentősöknek.

2020.11.03 16:30ma.hu

"Egy éve kiderült számunkra, hogy a Hősök köztünk élnek!" - írták a szülők az Országos Mentőszolgálatnak.

A levelet megosztották a Facebookon is.

"Hálásan köszönöm a Pannonhalmi Mentőállomás hőseinek, hogy megmentették a kislányunkat 2019. október 28-án. A Győrság és Pannonhalma között történt autóbalesetnél, több mint másfél órán keresztül küzdöttek erőn felül a gyermekekért. Ma végre személyesen is találkozhattunk velük. Nem lehetek eléggé hálás azért amit tettek! Erre nincsenek szavak, csak örök hála és köszönet!" - írta K. Melinda.

"Köszönjük, hogy vannak és nap mint nap azért kelnek fel, hogy segítsenek önzetlenül hisz ez "csak" a munkájuk! Igaz nincs köpenyük meg álarcuk, de biztosan tudom már, hogy Ők az igazi HŐSÖK! MINDANNYIUNK HŐSEI!" - alig tudták hálájukat kifejezni a kislány szülei.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.