Járvány

Koronavírusos a salgótarjáni polgármester

Fekete Zsolt arra kért minden salgótarjánit, vegye komolyan a kormány és az operatív törzs által hozott szabályokat.

2020.11.03 08:49ma.hu

Pozitív lett a koronavírus-tesztje Fekete Zsoltnak, Salgótarján polgármesterének és három közvetlen kollégájának, számolt be róla az ellenzéki városvezető kedden reggel Facebook-oldalán.

"Jómagam egyelőre szerencsésebb helyzetben vagyok, tünetmentesen dolgozom itthonról, munkatársaim lábadoznak. Mától a polgármesteri hivatal dolgozói bizonytalan ideig távmunkában végzik napi teendőiket, a személyes ügyfélfogadás is bizonytalan ideig szünetel. A hivatal irodáit fertőtlenítik" - írta.

Fekete Zsolt arra kért minden salgótarjánit, vegye komolyan a kormány és az operatív törzs által hozott szabályokat.

"Mindenki láthatja, hogy a számok egyre súlyosabbak, erősen növekszik a fertőzöttek száma és sajnos a halálozásoké is. Kérek mindenkit, viseljen maszkot! A szájmaszk 80 százalékban véd a koronavírus fertőzéstől abban az esetben, ha mindenki hordja, és helyesen, az orrot is eltakarva teszi azt! Vigyázzanak magukra és vigyázzanak környezetükre is!" - fogalmazott a polgármester.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.