Járvány

Koronavírus: kórházba került a balassagyarmati polgármester

Csach Gábor egész családja pozitív mintát produkált.

2020.10.30 19:16ma.hu

Mint ismeretes, koronavirusos lett Balassagyarmat polgármestere, korábban az egész városháza bezárt átmenetileg, mivel más személyek is megfertőződtek. Csach Gábor végül kórházba került.

A polgármester saját Facebook-oldalán osztotta meg a hírt, miszerint az egész családja pozitív mintát produkált, de szerencsére enyhe vagy semmilyen tüneteket nem mutatnak. A kormánypárti politikus már jobban van, és az alábbiakat írta a közösségi oldalán: "Egy hét lázas állapot után tegnap konzultálva az orvosokkal bejöttem a kórházba újabb vizsgálatokra. A konzílium úgy döntött, hogy a biztonság kedvéért bent erősítik az immunrendszerem. Tegnap délután óta a Dr. Kenessey Kórház Covid-osztály vendégszeretetét élvezem. Rémisztő és csodálatos helyen vagyok! Csodálatos, mert az itt dolgozó minden orvos és nővér, asszisztens, takarítónő hihetetlen tartással és derűvel küzd egy rémisztő és kiszámíthatatlan vírus ellen egész műszak alatt tetőtől talpig beöltözve. Egyszerűen erőt merít az ember ebből a tartásból! Le a kalappal! Már több mint 170-en gyógyulunk az osztályon! Állíthatom, hogy a legeslegjobb kezekben!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.