Koronavírus

Szombattól kötelező a maszkhasználat a nyíregyházi piacokon

A társaság a piacok kiszolgálópultjait és bútorzatait fokozottan fertőtleníti, a kiszolgáló pultok és árusok elhelyezését pedig úgy kell megoldania, hogy megtartható legyen a védőtávolság a vásárlók között.

2020.10.30 17:23MTI

Szombattól kötelező a maszkhasználat az önkormányzat által üzemeltetett piacokon Nyíregyházán - közölte a városháza sajtószolgálata pénteken az MTI-vel.

Mint írták, a Kovács Ferenc polgármester által elrendelt intézkedés a NYÍRVV Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Nonprofit Kft. által kezelt piacok egész területén érvényes lesz.

A társaság a piacok kiszolgálópultjait és bútorzatait fokozottan fertőtleníti, a kiszolgáló pultok és árusok elhelyezését pedig úgy kell megoldania, hogy megtartható legyen a védőtávolság a vásárlók között. A szigorúbb szabályokról figyelemfelhívó táblákkal tájékoztatják a látogatókat.

A polgármester továbbra is kiemelt feladatként jelölte meg a városüzemeltető cég számára az utcabútorok, játszóterek és kültéri sporteszközök rendszeres fertőtlenítését - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.