Járvány

A polgármester szerint Kecskemét koronavírus-gócpont lett

Fokozni kell az óvintézkedéseket.

2020.10.28 16:20ma.hu

"Aggasztó információk érkeznek Kecskemét koronavírus fertőzöttségével kapcsolatosan. Sajnos, a megyeszékhely gócpont lett" - írta Szemereyné Pataki Klaudia polgármester Facebook-oldalán szerda délután.

A városvezető kéri a lakosságot, hogy tartsák be az írott és íratlan járványügyi szabályokat is. Mint írta, fokozni kell az óvintézkedéseket, így október 30-tól a szabadtéri piacokon is elvárás lesz az orrot és szájat is eltakaró maszk viselése. Ezen kívül kérte, hogy az egyik piacot vegyék körbe kordonnal, így a belépési pontokon is ellenőrzik a maszk használatát.

A kecskeméti polgármester felhívta a lakosság figyelmét arra is, hogy a hét végén a temetők látogatása során viseljenek maszkot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.