Főváros

Munkához lát a Fővárosi Önkormányzat múltfeltáró csapata

2019, de 2010 előtti ügyek részleteire is kíváncsi a vizsgálóbizottság.

2020.10.22 16:50ma.hu

Megkezdi munkáját az előző ciklusok tevékenységét vizsgáló bizottság a Fővárosi Önkormányzatban - írta a Népszava.

A budapesti és a kerületi parkolási rendszerek elmúlt 25 éves működését feltáró munka során a témafelelős Baranyi Krisztina (polgármester, Ferencváros) számos embert meg kíván hallgatni. Baranyi szerint ők adhatnak releváns információt a parkolásüzemeltetés 2010 előtti és utáni működéséről.

Ez persze nem formális idézés, a megjelenés tehát nem kötelező.

Mint Karácsony Gergely főpolgármester korábban bejelentette, a parkolásba korábban bevont külső cégek kiszorítása után cél az egységes parkolási rendszer létrehozatala Budapesten. Az erről szóló javaslat azonban továbbra sem került a fővárosi közgyűlés asztalára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.