Koronavírus-járvány

Orbán: senki ne tervezzen külföldi síelést!

A brüsszeli EU-csúcs helyszínéről jelentkezett be a Facebookon a miniszterelnök.

2020.10.16 13:27ma.hu

Éjszakába nyúló egyeztetéseket folytattak a koronavírus járvány kezelésének tapasztalatairól Brüsszelben.

"Egész Európában nehéz a helyzet, még Németországban is többen halnak meg, mint Magyarországon. A magyar egészségügy, európai összevetésben egyelőre állja a sarat. Bízunk az orvosainkban, ápolóinkban és járványügyi szakembereinkben, és bízunk a határvédelmet biztosító rendőreinkben is" - mondta Orbán Viktor facebookos bejelentkezésében.

Miután a járvány felszálló ágban marad a következő hónapokban is, ezért nehéz ősz, és talán még nehezebb tél elé nézünk - figyelmeztetett Orbán.

A kormányfő szerint közeleg a síszezon, mindenki tervezi téli vakációját, ismerve az európai járványhelyzetet, azt javaslom, hogy ne tervezzenek külföldi utazásokat a síszezonban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.