Koronavírus-járvány

40 ezer aktív beteggel számol novemberre a kormány!

Kiszivárgott egy kormányzati dokumentum.

2020.10.13 19:32ma.hu

November elejére már 40 ezer aktív koronavírus fertőzött is lehet - ez szerepel az RTL Híradó birtokába jutott kormányzati dokumentumban.

Az egészségügyért felelős államtitkárság ebben azt is írja, távolságtartással, maszkviseléssel, rendszeres kézmosással ennek ellenére meg lehet tartani a karácsonyi vásárokat illetve a közelgő ünnepeket.

Mint ahogyan arról a ma.hu is beszámolt, idén adventkor nem rendezik meg az Európa tíz legszebbje között jegyzett Vörösmarty téri karácsonyi vásárt a hagyományos formában. Az alig két héttel korábban kiírt, vendéglátósoknak szóló pályázatot hirtelen vonta vissza a főváros.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.