Környezetvédelem

Visszautasította egyik lakosától Nagykőrös az igényelt facsemetét azzal, hogy elég fa van a háza előtt

Az akciót a polgármesteri hivatal kezdeményezte.

2020.10.10 14:37ma.hu
Vidéken "bénázók" :) Facebook-csoport

A Vidéken "bénázók" Facebook-csoportba töltött fel egy férfi két fotót, amely szerint visszautasították a fásítási program keretében beadott facsemete-igényét azzal az indokkal, hogy van elég fa a háza előtt - holott egyetlen egy sem áll ott.

Mint ismeretes, még tavasszal írt ki pályázatot Nagykőrös, amelynek keretében a város belterületén fásítás céljából igényt nyújthat be facsemetére az a magánszemély, intézmény, ill. vállalkozás, akinek az ingatlana, intézménye, telephelye előtt található közterületen jelenleg fa nincs, vagy annak állapota a fasor felújítást, új növény telepítését indokolttá teszi.

A beadott igényről a Műszaki Iroda által összeállított javaslat szerint a Pénzügyi és Városüzemeltetési Bizottság (PVB) szeptemberi bizottsági ülésén döntött.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.