Járvány

Tuzson Bence államtitkár is koronavírusos

A hírt az államtitkár közölte Facebook-oldalán.

2020.10.09 11:22ma.hu

Pozitív lett Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati államtitkára, országgyűlési képviselő koronavírus-tesztje. A hírt az államtitkár közölte Facebook-oldalán.

Mint irta, a járványügyi protokollnak megfelelően azonnal karanténba vonult. A tünetei enyhék, jelenleg otthonról dolgozik tovább.

Korábban több közéleti szereplő is elkapta már a vírust.

Augusztus végén több kormánytagot is teszteltek, mert felmerült a gyanú, hogy az Alapjogokért Központ által szervezett kerti partin részt vett Hollik István is, aki utána pozitív koronavírusos tesztet produkált. Trócsányi Lászlón is a zsófiapusztai kúrián tartott kerti parti után mutatták ki a vírust. A partin részt vett többek között Orbán Balázs, Varga Judit, Gulyás Gergely és Dömötör Csaba is, de ők negatív koronavírustesztet kaptak kézhez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.