Koronavírus

200 fertőzött a Tiszaújvárosnál épülő gyár munkásai között

Tömeges fertőzésről szóló levelet tett közzé Tiszaújváros polgármestere.

2020.10.06 09:11ma.hu

Nagyjából kétszáz ember koronavírustesztje lett pozitív a tiszaújvárosi poliolgyárat építő munkások közül - erről tette közzé a Mol levelét Fülöp György, a város polgármestere.

A gyárat a Mol megbízásából a ThyssenKrupp építi. A német cég arról tájékoztatta a Molt, hogy az összes ottani dolgozót leteszteltette. A mintegy 200 koronavírusosról azt írták, hogy mindannyian tünetmentesek, a tesztelés időpontjától kezdve karanténban vannak. A kontaktkutatás megkezdődött - tették hozzá.

A Mol azt is közölte: 2-3 hetente tesztelik az összes fizikai dolgozót, október végéig pedig az irodai dolgozókat is tesztre küldik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.