Termékvisszahívás

Fémdarabkák a Müller egyik kakaós süteményében!

Finom csillagok nevű terméket kivonták a forgalomból, a Nébih arra kéri a vásárlókat, ha vettek belőle, ne egyék meg.

2020.09.30 17:19ma.hu

Apró fémdarabkákkal szennyeződhetett, ezért országosan kivonta a forgalomból és visszahívta a fogyasztóktól a "Finom csillagok, kakaós" elnevezésű 250 grammos süteményt a Müller Drogéria Magyarország Bt. - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

A Müller a honlapján és az üzletekben a vásárlók tájékoztatására felhívást helyezett ki, a termék vételárát pedig blokk nélkül is visszatéríti.

A terméket a PICO Food GmbH gyártotta, a minőségmegőrzési ideje: 2020.11.20. Az érintett sütemények gyártási száma: 20/11/2020, azonosítója EAN: 4004363005012

A süteményt július 8-a óta árusította a Müller. A visszahívásban kizárólag a fenti azonosítókkal ellátott termékek érintettek.

A Nébih arra kéri a vásárlókat, hogy amennyiben az érintett süteményből vásároltak, ne fogyasszák el.

Müller


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.