Járvány

Vadon Jani a koronavírusról: "Olyan lázgörcsre ébredtem, hogy moccanni sem tudtam"

Tüneteiről mesélt a Rádió 1 műsorvezetője.

2020.09.29 10:47ma.hu

Fél év után ismét az otthonából jelentkezett be a Rádió 1 adásába a Balázsék című reggeli műsor három házigazdája, miután a technikus megbetegedése után ketten is pozitív koronavírus-tesztet produkáltak.

Megfertőzte a koronavírus a két műsorvezetőt, Rákóczi Ferit és Vadon Janit.

"A hét végén volt két olyan éjszakám, amit nem kívánok senkinek. Pénteken olyan lázgörcsre ébredtem, hogy moccanni sem tudtam. Félóránként néhány másodpercre megmerevedett a testem. Mintha hirtelen minden izmom megfeszült volna. Ez reggelig tartott, közben felment a lázam, és rettenetesen fáradt voltam. Sem a szaglásom, sem az ízlelésem nem ment el, de kimerültnek éreztem magam. Bármennyit is aludtam, fáradtan ébredtem. Rengeteget járok tömegközlekedéssel, bárhol elkaphattam, annak ellenére, hogy nagyon vigyázok. Ha megnyomom a gombot, utána rögtön kezet fertőtlenítek" - mondta Vadon Jani a Blikknek.

Nála lényegesen jobban járt műsorvezető-társa, mert ha nincs a pozitív teszt, észre sem vesz semmit. "Rajtam átment. Semmilyen tünetem nem volt" - jelezte Rákóczi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.