Egészségügy

Ismét beázott a Szent János Kórház szülészeti osztálya

A nagyobb műtétek elmaradnak.

2020.09.26 16:51ma.hu

Egy hónap után ismét beázott a szülészeti osztály a Szent János kórházban, a hvg.hu információi szerint elmaradnak a nagyobb műtétek. Az intézmény szerint elköltöztették az osztályt, a szülések és kisebb műtétek rendben zajlanak.

A lap egy olvasóját azzal hívták fel a Szent János Kórházból, hogy elmarad a napokban tervezett nőgyógyászati műtéte, mert beázott az épület. Egy hónappal ezelőtt már történt hasonló: akkor is elmaradtak a nagyműtétek, és át kellett költöztetni a szülészetet.

A kórház kommunikációs osztálya megerősítette, hogy beázott a szülészet épülete, ahol családi szobákat alakítottak ki, és megkezdődött a tetőtér beépítése is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.